Ali Reza Afshar

Advokat MNA

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: +47 92802924

Medlem av Advokatforeningen
Medlem av Forsvarergruppen

Fagområder

Advokat Ali Reza Afshar

Ali Reza Afshar har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Han leverte masteroppgave i april 2015 om lojalitetsprinsippet i NF-standardkontrakter innenfor olje- og gassbransjen. Før dette har han opparbeidet seg en solid og variert erfaring fra næringslivet.
Etter studiene begynte han som advokatfullmektig med hovedvekt på sivilrettslige spørsmål. I 2016 begynte han å jobbe i Advokat Henjum AS. Der jobbet han i hovedsak med strafferett, utlendingssaker, arbeidsrett og saker som er omfattet at fri rettshjelps ordningen. I 2019 startet han Advokatfirmaet Auxilium AS.

Afshar snakker flytende farsi (persisk), og forstår dari.
Han arbeider med mange ulike typer saker, herunder blant annet arbeidsrett, barnevern, barnefordeling, familie- og arvesaker, straffesaker, utlendingsrett, bevillinger og avtaler.

Afshar kan nås på telefon 92 80 29 24 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Elif Demirbas

Advokatfullmektig MNA

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: +47 99088382

Medlem av Advokatforeningen
Medlem av Forsvarergruppen

Fagområder

Advokatfullmektig Elif Demirbas

Elif Demirbas har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen.

Hun leverte masteroppgave i desember 2016 om betydning og gjennomføring av FN-paktens art.103.

Parallelt med studiene har Demirbas arbeidet som saksbehandler i NAV, og har derfor god erfaring med blant annet sykepenger, arbeidsavklaringspenger og uføretrygd. Hun har også opparbeidet seg bred erfaring som delegat i ulike FN-organisasjoner, og hun er særlig opptatt av menneskerettigheter.

Etter studiene begynte Demirbas som advokatfullmektig med hovedvekt på tvisteløsning og har prosedert en rekke saker for domstolene. Demirbas begynte i Advokatfirmaet Auxilium i januar 2020. Hun behersker tyrkisk og engelsk.

Demirbas jobber med kontraktsrett, erstatningsrett, NAV saker, og tar oppdrag som forsvarer og bistandsadvokat.

Elif kan nås på telefon 99 08 83 82 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

«  Ta kontakt  »

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kopirett © Advokatfirmaet Auxilium AS 2019. Alle rettigheter reservert.

Personvernerklæring

Webutvikling av 9co Webdesign.